״פיצוץ״ של טעמים בפה. הברוסקטה והקוקטיילים שאיתם התחילה הארוחה פורסם 4 בנובמבר 2024 ב 650 × 487 ב מסעדת ״קלארו״ החדשה בלונדון – סקירה וראיון עם השף רן שמואלי הבא ← ״פיצוץ״ של טעמים בפה. הברוסקטה והקוקטיילים שאיתם התחילה הארוחה ״פיצוץ״ של טעמים בפה. הברוסקטה והקוקטיילים שאיתם התחילה הארוחה גם הכתבות האלה שוות קריאה: מסעדת ״קלארו״ החדשה בלונדון – סקירה וראיון עם השף רן שמואלימסעדת UMU בלונדון - מסעדת 2 כוכבי מישלן יפנית יוצאת דופןמורסו: מנות מאזורי איטליה השונים ובר הגראפה הגדול… קישורים שימושיים סיורי אוכל בלונדון סיורי מוזיקה בלונדון מלונות מעולים השכרת רכב אטרקציות ופעילויות ביטוח נסיעות מפות וספרי נסיעות תכנון מסלול מקצועי טיסות זולות (מאוד!)