פבלובה זה אחלה, אבל למה דווקא פסיפלורה? פורסם 27 ביולי 2022 ב 650 × 409 ב חוויה קולינרית יוצאת דופן אצל השף ריק סטיין, רק שעתיים מלונדון → הקודם הבא ← פבלובה זה אחלה, אבל למה דווקא פסיפלורה? פבלובה זה אחלה, אבל למה דווקא פסיפלורה? גם הכתבות האלה שוות קריאה: חוויה קולינרית יוצאת דופן אצל השף ריק סטיין, רק…סקירה: The Rosemary – מסעדה הונגרית ביתית אורגנית…אלכוהול בלונדון קישורים שימושיים סיורי אוכל בלונדון סיורי מוזיקה בלונדון מלונות מעולים השכרת רכב אטרקציות ופעילויות ביטוח נסיעות מפות וספרי נסיעות תכנון מסלול מקצועי טיסות זולות (מאוד!)